A Dr. BalហJán által vezetett nőgyógyászati rendelő a legjobban felszerelt nőgyógyászati magánrendelők közé tartozik a Nyitrai kerületben. A nyújtott egészségügyi szolgáltatások minőségét Dr. BalហJán személye biztosítja, aki 30 éves orvosi gyakorlattal, két szakvizsgával rendelkezik a nőgyógyászat és szülészet terén.

A nőgyógyászati rendelő Komáromban, a Tiszti pavilon épületében, a keleti szárny 1. emeletén található. A rendelő korszerű berendezésekkel van ellátva, amelyek megfelelnek a szigorú uniós követelményeknek is.

A nőgyógyászati rendelő teljeskörű gyógyító-megelőző ellátást biztosít a családtervezés, a terhesgondozás és szülészet, általános nőgyógyászat, nőgyógyászati daganatos betegségek, a gyermek-nőgyógyászat és endokrinológiai nőgyógyászat terén, mégpedig figyelembe véve a szakág valamennyi aspektusát (fogamzásgátlás, a menstruációs ciklus zavarainak kezelése, a meddőség kezelése, hormonális és szubsztitúciós terápia).

 

Asszisztensnő a Nőgyógyászati rendelőben

A nőgyógyászati rendelőben szakasszisztensként - ápolónőként Nagyová Erika dolgozik, aki a Dunaszerdahelyi Egészségügyi Szakközépiskolában tanult. Dolgozott a komáromi Kórház-és Rendelőintézetben. 1995-től Dr. BalហJán asszisztense.